Onderhoud rieten dak

Onderhoud van uw rieten dak

Voor het onderhoud van uw rieten dak geldt “voorkomen is beter dan genezen”. Regelmatig onderhoud aan uw rieten dak is niet alleen belangrijk om het dak in goede conditie te houden, maar ook om eventuele onderhoudskosten te besparen. Onze ervaring leert dat achterstallig onderhoud vaak hogere kosten met zich meebrengt, dan elk jaar een korte onderhoudscontrole en eventuele reparaties.

Het voordeel van ervaren rietdekkers

Wij hebben zelf als rietdekkersbedrijf jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van onderhoud van rieten daken. Wij zijn als één van de eerste in onze branche gestart met algen- en mossenbestrijding en het aanbieden van onderhoudscontracten. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring opgedaan, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We zijn dan ook gespecialiseerd in onderhoud op het gebied van:

Beginnende algvorming is nog heel gemakkelijk en snel te verwijderen, algvorming dat zich al langere tijd op het dak heeft gemanifesteerd niet. Algen kunnen zich namelijk heel snel verspreiden en zodra ze ‘opdrogen’ is het veel werk om te los te krabben. Wij raden daarom altijd aan om bij de oplevering van uw rieten dak te kiezen voor een onderhoudscontract, zo heeft u er geen omkijken naar.

Onderhoudscontract van Rietdekkersbedrijf H.J. Straver

Ons onderhoudscontract bestaat uit een basistarief dat u per jaar aan ons betaald. We komen dan elk jaar langs om uw rieten dak te inspecteren en eventuele kleine reparaties uit te voeren. We verwijderen beginnende mossen en algen en zorgen ervoor dat uw dak er weer netjes bij ligt.

Het voordeel van ons onderhoudscontract is dat u nergens aan vast zit, want het contract is per jaar opzegbaar. De ervaring leert, dat onze klanten het toch altijd wel prettig vinden als wij elk jaar even langskomen. Eventuele reiskosten nemen wij ook voor onze rekening en u kunt altijd rekenen op een deskundig advies. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en verlengt u met weinig geld de levensduur van uw rieten dak.