Rieten daken én het bijbehorende timmerwerk

Bij Rietdekkersbedrijf H.J. Straver kunt u niet alleen terecht voor riet gedekte daken, maar ook voor al het bijbehorende timmerwerk. Op deze manier heeft u een alles-in-één oplossing en hoeft u geen aparte aannemer in te schakelen voor het constructiewerk. Dit is zeer voordelig als uw rieten dak aan vervanging toe is of als u meteen ook een dakkapel wilt laten plaatsen in uw rieten dak.

Allround rietdekkersbedrijf H.J. Straver

Wij zijn een allround rietdekkersbedrijf dat het constructie- en timmerwerk van het rieten dak voor u uit handen kan nemen. We beschikken over vakmensen die het timmerwerk op professionele wijze realiseren. Het gaat dan met name over de ruwbouw, zoals constructiewerk, het plaatsen van dakkapellen of Velux dakramen, kozijnen en het realiseren van complete prielen en opslagen voor hooibergen.

Timmerwerk en riet

De combinatie van timmerwerk en riet is er één die goed past, omdat het constructiewerk voor een gedeelte ook bepalend is voor de levensduur van het riet. Is er bijvoorbeeld voldoende ventilatie en is (eventueel) het isolatiemateriaal goed aangebracht? Wij denken daarnaast ook graag met u mee over hoe het timmerwerk het wooncomfort kan vergroten. Door bijvoorbeeld de ramen aan de binnenkant schuin af te timmeren, komt er meer natuurlijk licht de ruimte in.

Luxe prielen in uw achtertuin

Zeker in de zomer is het heerlijk als u ’s avonds nog lang buiten kunt zitten onder een overkapping. Een luxe prieel met rieten dakbedekking geeft dan een gezellige en landelijk sfeer. Wij kunnen zowel het timmerwerk als de rieten dakbedekking voor u realiseren, zodat u zelf alleen nog maar voor de lounge-set hoeft te zorgen.

Vragen over timmerwerk?

Voor verdere vragen over timmerwerk of bepaalde dakconstructies, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord of maken met u een afspraak voor een eerste kennismaking.