Onze meerwaarde

Onze meerwaarde

Onze kwaliteit is onze meerwaarde. We vinden het belangrijk om te werken met goed opgeleide mensen en professioneel materiaal. Uiteindelijk vertaalt zich dat door naar rieten daken met een lange levensduur en een perfecte afwerking. We combineren het traditionele handwerk met moderne technieken, zodat u de landelijke uitstraling van het rieten dak behoud en profiteert van een dak dat er nog lang mooi en gezond uitziet.

Vakmanschap vraagt om ervaring

Het aanbrengen van een rieten dak vereist veel vakmanschap en echt vakmanschap komt met de jaren. Na een opleiding binnen ons bedrijf, het behalen van diverse vakdiploma’s en jarenlange ervaring staan wij garant voor de kwaliteit en vakbekwaamheid van onze rietdekkers. Daarnaast staan wij ook garant voor:

  • het gebruik van kwalitatief natuurriet;
  • het gebruik van goed onderhouden gereedschap;
  • rieten daken met een lange levensduur;
  • zorgvuldig advies en goede nazorg (onderhoud).

Ons riet halen we bij vaste riettelers, omdat we daar in de loop der jaren een goede vertrouwensband mee hebben opgebouwd. Op deze manier kunnen we rekenen op riet van goede kwaliteit. Ons gereedschap wordt na elke klus goed onderhouden en waar nodig opnieuw aangeschaft. Onze mensen krijgen goede training en wij doen er alles aan om na oplevering ook het onderhoud goed bij te houden. We zorgen voor uw rieten dak alsof het van onszelf is.

Aangesloten bij brancheorganisaties

Omdat kwaliteit voor ons één van de belangrijkste pijlers is, zijn we ook aangesloten bij meerdere brancheorganisaties, te weten:

Een rieten dak laten dekken?

Bij het dekken van een rieten dak komt veel kijken. Er moet rekening worden gehouden met de hellingshoek, de ligging van het dak, de gewenste detaillering en de gekozen onderconstructie om de levensduur van uw dak zo groot mogelijk te maken.

Wij helpen u graag met al uw vragen en wensen met betrekking tot het rieten dak. Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking.