Dakkapellen en Velux dakramen

Het gebeurt vaak dat bij het plaatsen van een nieuw rieten dak ook meteen gekozen wordt voor een dakkapel of een aantal extra dakramen. Bij Rietdekkersbedrijf H.J. Straver kan dat allemaal geregeld worden.

Wij kunnen dakkapellen op maat plaatsen die aansluiten bij uw wensen, omdat we het timmerwerk zelf verzorgen. Daarnaast werken wij graag met Velux dakramen, omdat deze van goede kwaliteit zijn én eenvoudig geplaatst kunnen worden. Voor meer ruimte, licht en goede ventilatie is een dakkapel ook een goede investering.

Vergroot het wooncomfort met een dakkapel

De grootste reden om een dakkapel te nemen is vaak de wens om meer ruimte te creëren. Er moet misschien een extra slaapkamer bij komen of er is behoefte aan meer ‘staruimte’. Een dakkapel of dakraam zorgt naast meer ruimte ook voor meer natuurlijk lichtinval en dat is prettig voor het wooncomfort. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u het lichtinval verder kunt vergroten. Bijvoorbeeld door het timmerwerk schuin af te timmeren of te kiezen voor extra groot raamwerk.

De mogelijkheden van Velux dakramen

Op het gebied van dakramen is ook veel mogelijk. Afhankelijk van de vorm van het dak en uw persoonlijke wensen, kijken wij welk dakraam het beste bij uw woning past. U kunt kiezen voor één groot dakraam of diverse kleine ramen, eventueel gekoppeld aan elkaar. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een lichtstraat of andere manieren om lichtinval te vergroten, denk aan solartubes.

Met tuimelvenster of uitzetvenster, met of zonder regengeluiddemping, het is allemaal mogelijk. U weet in ieder geval al dat u kiest voor goede kwaliteit als u kiest voor een Velux dakraam.

Rieten dak met dakkapel?

Wij plaatsen Velux dakramen en dakkapellen altijd in combinatie met een rieten dak, omdat dat ons specialisme is. Wilt u een dakkapel op uw rieten dak laten plaatsen? Dan zijn wij de juiste partij om mee samen te werken. Neem gerust contact met ons op.